About Me

FULL NAME NORFARAHANUM JUHAR ARIFIN~ DATE OF BIRTH 21 JANUARY 1996~ LIVE SOMEWHERE IN KUANTAN~ I'M MUSLIM N I'M PROUD OF IT~

Wednesday, March 14, 2012

expression of heart



sometimes you do not have to pretend to be so good. perhaps you feel this way others will evaluate yourself is a very good and not make mistakes or, more accurately do not make any SIN but please understand that you do not have to want to act again! I really do not understand what you think about yourself! yeah! people will change, but many of them sincere change of heart not to show that they themselves have changed! So, please understand. not everyone is pleased when you change like this. : '(
expression of heart

Tuesday, March 13, 2012

happy birthday myungie!!


happy birthday baby myungsoo !! i love u!! >.< ~ <3  









myungsoo myungsoo jugak.. x lupe nye ke..






HOYA!!


vanilla coklat! daebak!!!



hari ni final episode VANILLA COKLAT! bes gler! mmg rugi spe yg x tgk. sweet gler amir ngan izara! jeles kot! tapi dorg mmg padan. amir ensem + izara cantik! uuhhhh! bapok bes kalau dpt amir! haha!! bak kate anis, NSENNNGGGG!!!!!!! mmg ensem pun, dh la caring.. i wish i had someone like amir soon..

nampok situ aq ni mmg galok. ok fine, xpe. at least aq x HIPOKRIT. . ok back to the main topic.. mmg blake kwn2 aq sibuk text2 pasal VANILLA COKLAT. anis, fasha, mimi, ekin.. dorg sume dri td AMIR!! AMIR! AMIR!! haha lawak2x.. tgk hah.. mmg demam VC la.. wlaupun dh tamat tpi still femes lagi!!




from fasha zafri.. ni pun sorg lagi.. haha x habis dgn amir , amir amir >.<




Thursday, January 26, 2012

lagho lagho lagho

hanum hanum.. x abes2 lagho.. aq dh tekad x nak lagho( macam boleh) tapi memang x boleh..!! stiap hari ade je prkare2 yg mmbuat aq lebih lagho!

bru2 ni ade dngar lagu MBLAQ IT'S WAR.. bpok bes lagu tuh!! brtambah lagho dh situ.. tgk mv die lagi lah aq .. arghhhhhh!! mate aq x kelip2 tgk..  lee joon!! bpok ensem!!


tapi kenape aq trpaut ngan MIR!!?? aq tgk die smakin ensem!! wooahaaaaaa!! jgn bgi aq minat mir.. nanti kne smash ngan fatien...

ape2 pun MBLAQ memang bes! lagu dorg! fuuhhhhhh!! mmg cair sape dngar.. smpai teraddicted ngan lagu tuh.. 


then x smpai bbrape hari aq selok ke lagu mblaq nih, TERdngar lagu teen top yg bru DRIVING ME CRAZY.. lagu nih dh mngganti lagu mblaq sbb lagu nih mmg MAKE ME DRIVE MYSELF CRAZY!! suke intro lgu nih sbb trus kluar chorus.. i need u baby baby baby........ trperasan kejap dorg panggil aq BABY.. uuuuhhhhhh! berase lebih! ok CUKUP





dlm mv ni L.JOE merangkap pkwe baru aq jd MAIN CHARACTER dlm mv nih.. ensem bangat!! nseb baik fasha x marah.. tapi klau tgk betul2 mv nih, CHUNJI comey gler ngan rmbut trbaru die...sebut pasal rmbut baru, HAH aq tetibe teringat.. td ade sorg manusie ni cari pasal ngan aq..


aq post la gmba ni kat fb, sbb hoya RAMBUT BARU weh!! nmpak lagi MANLY!!! tapi, elok2 aq tgh mood selok ke HOYA ni, dtg sorg manusie ni.. n x semena mena gi komen..HOYA KOYA.. puih! memang trus spoil mood aq! budak 2 memang x puas hati ngan hoya nih.. aq x tau ape sebab utame die.. time aq bce tuh memang dh berapi.. sabor je la.. tapi naseb baik die kate hoya koya, klau die kate HANUM KOYA,!!? memang x lame hidup..

tapi ape ape pun aq dh mmg traddicted ngan lagu mblaq ngan teentop nih.. insyaallah, mse cuti je nak lagho2.. time dok hostel TAK LAGHO kot..


MBLAQ IT'S WAR + TEEN TOP CRAZY =

AQ JADI SEMAKIN LAGHOOO!!!



Sunday, January 22, 2012

pahit+manis+masin+tawar+masam


this week, mcm2 dh brlaku..ade yg bes, n ade jugak yg kurg bes trjadi kat dlm hidup aq skang ni.. start dari 20 januari hari jumaat.. hari tu aq rse sedih sangat2!!!!!!!! aq dpt tau cor, husna,fairy, adam n yg lain dpt twaran sbp n dorg nak pergi!!!! aq x nak dorg pergi! aq sedih.. rse mcm x lengkap je dorg xde kat skolah.. dan x semena2 hari 2 jugak aq nangis..aq xleh tahan sebak kat diri aq n aq terus je nangis.. seyes kate lain sangat2 klau dorg xde.. skang ni pun aq rse x senang duduk kat umah sbb asyik terpikir cmne la kat skolh nanti klau dorg xde.. klas dh la sume lain2.. aq sore.. aq x nak brtambah sore lepas dorg xde.. tringat semule knangan tahun lepas+awal tahun ni..

corrina: sye x tau la mcm mane kat ostel nanti klau awk xde.. sbb slame ni awk lah yg gerak sye pagi2.. pergi subuh same2.. yelah, dh 2 tahun kite satu bilik.. kat awk jugak sye luahkan prasaan sye.. nanti spe nak sakat sye bile awk dh pindah?? xleh dh sye usik2 awk dlm surau.. xleh dh nk dngar suare kucing awk.. cor!!! sye sedih sangat sangat sangat klau awak pindah!!

fairy n husna: ni pun dh 2 tahun satu kelas ngan korg! bnyak sgt2 knangan..ingat x mse f3 kite main kejar2 dlm klas sbb nak karen.. hahahah.. mcm budak kecik!! pastu ingat x kite pkai plaster kat muke ?? najwa la pale..sehari klau x wat keje giler memang x sah!! ade je idea datang.. tapi yg paling ingat karen awk fairy.. sye akan ingt mende tu smpai bile2!!!! mnde 2 la yg akan mnjadi knagan awk dlm diri sye.. husna lak, aq akan sentiase ingat kat ka.. ka dh mcm adik aku..yelah comel sgt..

then mse 21 januari..

hari ni my birthday!! haha! dh tue! skjap je umur aq dh 16 tahun.. hari ni jalan2 kat kemaman..dh lme benor x gi kemaman ni.. kire mcm kampung aq lah jugak sbb tok2 sedare aq sume ade kat situ.. dan hari ni jugak hari yg paling aq ingat sbb ade something yg aq x fikir lansung dlm pale otak aq terjadi!! seyes trkejut sangat mnde tu terjadi! biarlah mnde ni jadi rahsia aq ngan org tu..






Thursday, December 29, 2011

otokajo???!!

what should i do??!! aq skarang ni slalu sgt lapar.. n coz of that aq banyak makan!!! stiap mase aq akan makan makan n makan.. tapi nanti klau aq x makan aq lapar , aq x nak seksakan badan aq tapi nanti .... haaaa.. aq tak nak berat aq bertambah!! please la.. skarang ni pun aq dah cukup besar! aq x nak semakin besar!! dh la aq ni x tnggi mane.... 156 cm dgn berat 48?? x padan lansung berat aq ngan ketinggian mcm gini.. kadang2, bile jalan2 ngan kwn2 mesti aq akan rse pendeknye dunie aq ni... Fasha, Fatien, Ekin n yg lain sume tnggi2.. bile kat rumah pulak, kakak aq slalu kate smakin GEMUK!! tau la die kurus.. tak boleh jadi ni... kakak aq tu umur 23 tahun tapi kecik smacam.. kurus je.. aq ni bru umur 15 nak masuk 16 tahun dh besar2 gini.. ce nanti aq umur 23?? x tau lah besar mane.. stiap kali pergi ecm ngan mega , aq slalu jalan2 dpn LONDON WEIGHT MANAGMENT ngan SLIM WORLD.. bile2 la aq nak dpt duit banyak2 nak gi situ.. simpan angan2 je la.. so, azam baru tahun 2012 aq nak KURUS n TINGGI! sbrnarnye dri tahun2 lepas lagi azam aq nak kurus tapi perrrhh.. lansung x menjadi.. mintak2 la azam aq kali menjadi... amin...



no junk food please!!  but i will always eat those veggies and fruit

Tuesday, December 27, 2011

nak jugak ye fatien..

fatien.. ni hah.. special untuk u pule.. memandangkan u tgh suke sgt ke cn blue ni, i nak cite skit lah psal cn blue ni.. aq pun sbrnarnye suke sgt cn blue ni!! comey2 blake! lebih2 lagi minhyuk ngan jonghyun tu.. yonghwa?? not bad la.. hahaha.. lagipun jonghyun ni kacep ngan changmin!! aarhh!! due2 aq minat..

 
minho, CHANGMIN, kyuhyun , JONGHYUN
rapatkan dorg.. KYULINE..... XP okey, let's talk about yongwa.. fatien, sian mu kan.. anis pun selok ke yonghwa ni.. blake die nak.. yonghwa ni kan sweet la kan fatien.. aq ade tgk sket2 we got married yongseo.. (>.<) so sweeeeetttt

untung la kau seohyun dpt yonghwa :P

btw fatien, aq suke tgk gmba ni.. alolololololo comey!!!!!!!!!

kiyopta!!!
xxxxxxxxxxxxxTHE ENDxxxxxxxxx




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...